• Buff Offset not working


    Pirofosfato
    • Version: r233 Fixed Bug Priority: Normal

    I use the minimap on the bottom and would like to have my buffs on the top rigth corner but they are a bit to the left.

    /sui -> Artwork -> Buff settings -> Changing all those do not change anything, even after a reload.


    • Upvote 2
      Report Bug


    User Feedback


    I'm having the same issue. My buffs used to be all the way to right on the top of the screen since my map is in the center on the bottom of the screen. Now it's offset to the left like my map is still in the top right of the screen. I attached a picture below showing where the buffs are currently. WoWScrnShot_092415_212523.thumb.jpg.34da

    Share this comment


    Link to comment

    Same here, I get a lua error when it first starts and when I try to re-enable it. This is what I get

    Message: ...ce\AddOns\SpartanUI_Artwork\Themes\Classic\Style.lua:198: attempt to call method 'UpdateBuffPosition' (a nil value)
    Time: 09/30/15 11:13:00
    Count: 1
    Stack: ...ce\AddOns\SpartanUI_Artwork\Themes\Classic\Style.lua:198: in function <...ce\AddOns\SpartanUI_Artwork\Themes\Classic\Style.lua:196>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[2]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:5>
    (tail call): ?
    ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:799: in function <...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:614>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5>
    (tail call): ?
    ...ace\AddOns\Bartender4\libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in function `Fire'
    ...r4\libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:68: in function <...r4\libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:57>
     
    Locals: <none>

    Share this comment


    Link to comment
    2 hours ago, Alex Wang said:

    Is the new buffs component still under construction? I can move the anchors but the buffs won't move.

    Yes i started on the code for it then started leveling my hunter and got sick of my bags filling up and thus the Auto Sell and Auto Turn in modules were born. I want to get back to the Buffs modules latter this week. 

    Share this comment


    Link to comment

    Ok I take that back... buffs are working for half my toons and not the others lol

    Edit again: OK.. I'm not sure how it happened but it started working on all of them randomly?! 

    Edited by felicia

    Share this comment


    Link to comment


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now


  • PENDING = This report is new and being looked into.

    FIXED = The issue has been fixed and will be available in the update.

    CLOSED = Topic better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

  • Categories

  •  

    View all bugs