• Sign in to follow this  

    Camera not obeying Camera Following settings


    Kagthul
    • Version: Not Listed Closed Bug Priority: Normal

    I normally play with the camera set to auto-adjust to follow behind my character.  Worked fine under SUI 3.x, (and works fine if i revert to 3.x) but under 4.0, no matter what setting i use, the camera does not obey the settings.  

    I am unsure if this is truly a bug or if there is a setting in SUI 4.0 that overrides the default behaviour set in the Blizzard settings, and i just dont know how to turn it off.  


      Report Bug
    Sign in to follow this  


    User Feedback


    I am having the same problem, but it switches from toon to toon... included is the error message i received

    Date: 2015-10-02 04:05:12
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 2
    Message: ...Ons\SpartanUI\libs\oUF_Plugins\oUF_MovableFrames.lua line 533:
       bad argument #2 to 'SetFormattedText' (string expected, got nil)
    Debug:
       [C]: SetFormattedText()
       ...Ons\SpartanUI\libs\oUF_Plugins\oUF_MovableFrames.lua:533:
          ...Ons\SpartanUI\libs\oUF_Plugins\oUF_MovableFrames.lua:521
       [C]: Show()
       ..\FrameXML\InterfaceOptionsFrame.lua:28: InterfaceOptionsList_DisplayPanel()
       ..\FrameXML\InterfaceOptionsFrame.lua:46: InterfaceOptionsListButton_OnClick()
       [string "*:OnClick"]:2:
          [string "*:OnClick"]:1
    Locals:
    (*temporary) = <unnamed> {
     0 = <userdata>
    }
    (*temporary) = "Type %s to toggle frame anchors."
    (*temporary) = nil
    (*temporary) = "string expected, got nil"




     

     

    Share this comment


    Link to comment

    I am having the same issue.  SUI will obey the settings for the first toon I log into, but if I log out and log into another toon it doesn't obey it any longer.  If I /reload the UI does not obey the settings any longer.  If I exit the game and open it again from the battle.net page it will once again obey the settings for the first toon I log into.

    Share this comment


    Link to comment

    I am having the same issue.  SUI will obey the settings for the first toon I log into, but if I log out and log into another toon it doesn't obey it any longer.  If I /reload the UI does not obey the settings any longer.  If I exit the game and open it again from the battle.net page it will once again obey the settings for the first toon I log into.

    Going back and playing around with it.. this is what is happening to me as well.  Exactly this.  

    Share this comment


    Link to comment


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now


  • PENDING = This report is new and being looked into.

    FIXED = The issue has been fixed and will be available in the update.

    CLOSED = Topic better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

  • Categories

  •  

    View all bugs