• Sign in to follow this  

    Tooltip issue: only if in combat option


    Alex Wang
    • Version: Alpha Fixed Bug Fixed in: r225 Priority: Normal
    Sign in to follow this  


    User Feedback


    SUI_Tooltips_errors_GameTooltip_SetDefaultAnchor.txt - I think this is being triggered by no rules being matched, added a failback of Rule1 and it will print a message if failback happens. need to keep an eye out and see if it comes back.

    SUI_Tooltips_errors_ObjTrackerUpdate.txt - Copy paste Fail on the new options.

    Share this comment


    Link to comment

    Just test with r225.

    1. When no rule match, it shows error message in chat and the lacation of tooltip goes to rule 1. 
    2. And then I change rule 1  to "all the time" and move the anchor for rule 1. The lacation of tooltip is still the same, doesn't move with the anchor. But display on mouse works.
    3. And then I change rule 2 to "all the time" and "only in combat".  Move the anchor for rule 2. The lacation of tooltip is still the same, doesn't move with the anchor when I'm in combat. Display on mouse doesn't work neither.

    It seems that once failback to rule 1, the anchors don't work anymore.

    Edited by Alex Wang
    typo

    Share this comment


    Link to comment

    They are evaluated in order, so the first rule to be valid will be used. I need to add some text to that options screen stating this. 

     

    Here are the settings i was messing with during raid tonight and they worked out well. they all spawned where they were supposed to at the right time.

    Edit: Could you setup the "Broken" rules and shoot me a screenshot? Also make sure Override theme is checked, There needs to be a indicator on this screen if the theme has an anchor spot.

     

    WoWScrnShot_091815_010405.jpg

    Edited by libidos

    Share this comment


    Link to comment

    I found what going on here. Need to check "override theme" in every rule to make it work. 

    It's a very good idea to show the anchor of theme.

    WoWScrnShot_091815_143010.thumb.jpg.c1c3

    WoWScrnShot_091815_141952.jpg

    Share this comment


    Link to comment


    Guest
    This is now closed for further comments

  • PENDING = This report is new and being looked into.

    FIXED = The issue has been fixed and will be available in the update.

    CLOSED = Topic better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

  • Categories

  •  

    View all bugs