• SherlockMinfig37
    • Version: Not Listed Fixed Bug Priority: Normal

    2x ...partanUI_PlayerFrames\scripts\FrameStyle_Classic.lua:1964: attempt to index global 'EclipseBarFrame' (a nil value)
    ...partanUI_PlayerFrames\scripts\FrameStyle_Classic.lua:1964: in function `SetupExtras'
    ...aceSpartanUI_Style_Fel\Module-UnitFrames.lua:1114: in function `PlayerFrames'
    ...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:174: in function <...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:168>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?
    ...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function `EnableAddon'
    ...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:571: in function `EnableAddon'
    ...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
    [C]: ?
    [C]: in function `LoadAddOn'
    ...
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?
    ...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function `EnableAddon'
    ...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
    [C]: ?
    [C]: in function `LoadAddOn'
    FrameXML\UIParent.lua:420: in function `UIParentLoadAddOn'
    FrameXML\UIParent.lua:515: in function `TimeManager_LoadUI'
    FrameXML\UIParent.lua:1069: in function <FrameXML\UIParent.lua:966>

    Locals:
    nil


    0


    User Feedback


    Yeah Player Frames are bugged, My Target Frame is showing Top Left and I cant even see my player frame.WoWScrnShot_061317_130507.jpg

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Can confirm this is a bug as I am also having this issue. Had to disable the PlayerFrame submod and go with default Blizzard frames for now.

    1

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Yep, player frames not working w/ 7.2.5, hopefully get an update

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    So is this addon abandoned and I should go install ElvUI instead?  

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    Zift

    Posted (edited)

    I don't believe its abandoned

    Edited by Zift
    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    2 hours ago, Zelarian said:

    So is this addon abandoned and I should go install ElvUI instead?  

    No I just am not raiding right now so WoW has not been able to keep my attention. (Have to get all those Overwatch loot boxes) I still have an active sub. Have for 10 years straight if something breaks I will always popup. I tend to go through waves of large development and updates usually fall to late winter then try to spend more time outside with family over the summer.

     

    Edit - x-post from chat: I have been maintaing and growing this addon for a very long time all by myself. There is no team just me.  @jainaproudmoore has been very helpful recently since i stood up this chat helping people and i could not be more grateful. Thanks @jainaproudmoore so many times i open the chat thinking ugh whats blown up in the week i have had it closed and see everything taken care of - for the most part at least :)

    2

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    and this type of thing is the reason I have kept using this UI. Thanks for the work you do to keep this viable.. This UI is by far the best i've tried and I would hate to see it vanish

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Could add a donate feature to the website too

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I mean, the addon is still broken to a point where I'm getting over 400 errors per session and getting the "performance degraded" popup.

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    23 minutes ago, Zelarian said:

    I mean, the addon is still broken to a point where I'm getting over 400 errors per session and getting the "performance degraded" popup.

    What skin, also what class.

    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Classic skin.  It was the other post I commented on.  All classes are getting it.

    Edited by Zelarian
    0

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

  • PENDING = This report is new and being looked into.

    FIXED = The issue has been fixed and will be available in the update.

    CLOSED = Topic better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

  • Categories

  •  

    View all bugs