SherlockMinfig37

[Bug]UI_PlayerFrames

17 posts in this topic

2x ...partanUI_PlayerFrames\scripts\FrameStyle_Classic.lua:1964: attempt to index global 'EclipseBarFrame' (a nil value)
...partanUI_PlayerFrames\scripts\FrameStyle_Classic.lua:1964: in function `SetupExtras'
...aceSpartanUI_Style_Fel\Module-UnitFrames.lua:1114: in function `PlayerFrames'
...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:174: in function <...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:168>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function `EnableAddon'
...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:571: in function `EnableAddon'
...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
[C]: ?
[C]: in function `LoadAddOn'
...
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function `EnableAddon'
...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <...ceAdiBags\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
[C]: ?
[C]: in function `LoadAddOn'
FrameXML\UIParent.lua:420: in function `UIParentLoadAddOn'
FrameXML\UIParent.lua:515: in function `TimeManager_LoadUI'
FrameXML\UIParent.lua:1069: in function <FrameXML\UIParent.lua:966>

Locals:
nil


View full bug

Share this post


Link to post

Yeah Player Frames are bugged, My Target Frame is showing Top Left and I cant even see my player frame.WoWScrnShot_061317_130507.jpg

Share this post


Link to post

Can confirm this is a bug as I am also having this issue. Had to disable the PlayerFrame submod and go with default Blizzard frames for now.

Share this post


Link to post

So is this addon abandoned and I should go install ElvUI instead?  

Share this post


Link to post

I don't believe its abandoned

Edited by Zift

Share this post


Link to post
2 hours ago, Zelarian said:

So is this addon abandoned and I should go install ElvUI instead?  

No I just am not raiding right now so WoW has not been able to keep my attention. (Have to get all those Overwatch loot boxes) I still have an active sub. Have for 10 years straight if something breaks I will always popup. I tend to go through waves of large development and updates usually fall to late winter then try to spend more time outside with family over the summer.

 

Edit - x-post from chat: I have been maintaing and growing this addon for a very long time all by myself. There is no team just me.  @jainaproudmoore has been very helpful recently since i stood up this chat helping people and i could not be more grateful. Thanks @jainaproudmoore so many times i open the chat thinking ugh whats blown up in the week i have had it closed and see everything taken care of - for the most part at least :)

Share this post


Link to post

and this type of thing is the reason I have kept using this UI. Thanks for the work you do to keep this viable.. This UI is by far the best i've tried and I would hate to see it vanish

Share this post


Link to post

I mean, the addon is still broken to a point where I'm getting over 400 errors per session and getting the "performance degraded" popup.

Share this post


Link to post
23 minutes ago, Zelarian said:

I mean, the addon is still broken to a point where I'm getting over 400 errors per session and getting the "performance degraded" popup.

What skin, also what class.

Share this post


Link to post

Classic skin.  It was the other post I commented on.  All classes are getting it.

Edited by Zelarian

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now