nurvzy

[Bug]Error in StatusBarlua

4 posts in this topic

Date: 2017-06-15 20:25:17
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: integer overflow attempting to store nan
Debug:
   [C]: SetFormattedText()
   ...artanUI_Artwork\Themes\Classic\Module-StatusBars.lua:130:
      ...artanUI_Artwork\Themes\Classic\Module-StatusBars.lua:97
   ...artanUI_Artwork\Themes\Classic\Module-StatusBars.lua:278: UpdateStatusBars()
   ...artanUI_Artwork\Themes\Classic\Module-StatusBars.lua:274: EnableStatusBars()
   ...ce\AddOns\SpartanUI_Artwork\Themes\Classic\Style.lua:52:
      ...ce\AddOns\SpartanUI_Artwork\Themes\Classic\Style.lua:40
   (tail call): ?
   [C]: ?
   [string "safecall Dispatcher[1]"]:9:
      [string "safecall Dispatcher[1]"]:5
   (tail call): ?
   ...AddOns\Bartender4\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:558: EnableAddon()
   ...AddOns\Bartender4\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:571: EnableAddon()
   ...AddOns\Bartender4\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:651:
      ...AddOns\Bartender4\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636
   [C]: LoadAddOn()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:420: UIParentLoadAddOn()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:515: TimeManager_LoadUI()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:1069:
      ..\FrameXML\UIParent.lua:966
Locals:
None
AddOns:
  Swatter, v7.4.5714 (TasmanianThylacine)
  Bartender4, v4.7.7
  BattlePetBreedID, vr146
  DBMCore, v@project-version@
  DBMDefaultSkin, v
  DBMStatusBarTimers, v
  HealBot, v7.2.0.0
  KuiMedia, v
  KuiNameplates, v
  KuiNameplatesCore, v
  KuiNameplatesCoreConfig, v
  Pawn, v2.2.6
  PetBattleTeams, v3.3.7
  RCLootCouncil, v2.3.4
  Skada, v1.6.7
  SpartanUI, v4.4.0
  SpartanUIArtwork, v3.3.0
  SpartanUIFilmEffects, v3.1.4
  SpartanUIPlayerFrames, v3.3.0
  SpartanUISpinCam, v3.1.4
  TomTom, vv70200-1.0.0-6d2e98b
  BlizRuntimeLib_enUS v7.2.5.70200 <none>
  (ck=22f)

 

 

Any insight on how to fix this?


View full bug

0

Share this post


Link to post

getting same error, its blowing up bugsack

0

Share this post


Link to post

Are you tracking a rep that is Exalted? that is the only way i could get mine to error.

0

Share this post


Link to post

Not tracking any rep.  Left side is blank (xp capped), right side is Artifact power

0

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now