Sign in to follow this  
Jrangula

[Bug]What is this?

3 posts in this topic

What does this mean? I get this every time I log in. My SUI version is 4.4.0

Date: 2017-07-06 23:04:36
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ...erface\AddOns\SpartanUI_Style_Minimal\UnitFrames.lua line 810:
   attempt to index global 'EclipseBarFrame' (a nil value)
Debug:
   ...erface\AddOns\SpartanUI_Style_Minimal\UnitFrames.lua:810: UpdateAltBarPositions()
   ...erface\AddOns\SpartanUI_Style_Minimal\UnitFrames.lua:844: PlayerFrames()
   ...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:174:
      ...s\SpartanUI_PlayerFrames\scripts\Unit-FrameSpawn.lua:168
   (tail call): ?
   [C]: ?
   [string "safecall Dispatcher[1]"]:9:
      [string "safecall Dispatcher[1]"]:5
   (tail call): ?
   ...\AtlasLoot_Button\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:558: EnableAddon()
   ...\AtlasLoot_Button\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:571: EnableAddon()
   ...\AtlasLoot_Button\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:651:
      ...\AtlasLoot_Button\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636
   [C]: LoadAddOn()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:420: UIParentLoadAddOn()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:515: TimeManager_LoadUI()
   ..\FrameXML\UIParent.lua:1069:
      ..\FrameXML\UIParent.lua:966
Locals:
None
AddOns:
  Swatter, v7.4.5714 (TasmanianThylacine)
  AtlasLoot, vv8.05.01
  AtlasLootBurningCrusade, vv8.05.01
  AtlasLootButton, vv1.06
  AtlasLootCataclysm, vv8.05.01
  AtlasLootClasses, vv2.1.1
  AtlasLootClassic, vv8.05.01
  AtlasLootLegion, vv8.05.01
  AtlasLootMistsofPandaria, vv8.05.01
  AtlasLootWarlordsofDraenor, vv8.05.01
  AtlasLootWrathoftheLichKing, vv8.05.01
  Bartender4, v4.7.7
  BigWigs, vv62.1
  DotFocus, v1.5.1
  FeralDotDamage, v287
  GreenWall, v1.8.3
  Postal, vv3.5.8
  Skada, v1.6.8
  SlashRL, v1.0
  SpartanUI, v4.4.0
  SpartanUIArtwork, v3.3.0
  SpartanUIFilmEffects, v3.1.4
  SpartanUIPartyFrames, v3.3.0
  SpartanUIPlayerFrames, v3.3.0
  SpartanUIRaidFrames, v3.3.0
  SpartanUISpinCam, v3.1.4
  SpartanUIStyleFel, v1.0.0
  SpartanUIStyleMinimal, v3.3.0
  SpartanUIStyleTransparent, v3.3.0
  BlizRuntimeLib_enUS v7.2.5.70200 <none>
  (ck=355)

 


View full bug

Share this post


Link to post

Its silly. I am seriously considering changing UI's because of all these different bugs that are present with no fix in sight. The autosell bug, this, the raid frames bugging out, the vhecial ui breaking entirely. I would have thought this would have been fixed by now.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this