• Announcements

    • libidos

      Legion Launch: Urgent issues   08/29/2016

      If you are here to post an urgent issue or have an issue that is impeding your play in legion please connect to the SpartanUI Chat server in your curse client. via the link below or you can search for SpartanUI. https://curse.com/invite/MWJBYnOhiUOoe2e47BTuVQ  

Adriano

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Adriano

  • Rank
    Newbie
  1. Hi... It's still happening... And it's completely random... I'm playing usually with a Night Elf Frost Mage and this problem happens in completely different places. Legion at some cannons, boats, etc.. I started to play with a Worgen Hunter lvl 1 and it happened again. I have to reload UI to be able to see the vehicle UI. And even with reload, sometimes, it doesn't work. I really like Spartan and its layout, but I'm thinking seriously to change UI addon because of that.. It's really annoying... As I can see, it's an old bug and hasn't been updated for a long while... Please, take a look. Thanks.
  2. Hi Guys.. I've updated this morning to the new version and there is a problem showing the XP bar. I don't know if there is any lua error (I don't know how to see). I'm attaching some print screens to show the problem. TAG: tag 4.3.2-Release WoW Version: 7.1.0 File WoWScrnShot_102716_131538: Error occuring File WoWScrnShot_102716_131638: Disabling the XP Bar, before reloading UI File WoWScrnShot_102716_131709: XP Bar disabled, after reloading UI Thanks. View full bug
  3. Hi Guys.. I've updated this morning to the new version and there is a problem showing the XP bar. I don't know if there is any lua error (I don't know how to see). I'm attaching some print screens to show the problem. TAG: tag 4.3.2-Release WoW Version: 7.1.0 File 1 (WoWScrnShot_102716_131538): Error occuring File 2 (WoWScrnShot_102716_131638): Disabling the XP Bar, before reloading UI File 3 (WoWScrnShot_102716_131709): XP Bar disabled, after reloading UI Thanks. Edit: Files informations
  4. Hi guys... Any information about this.. It's still happening.. Thanks...
  5. Is someone taking a look on this??
  6. Hi... I'm having this same problem. The camera follow feature was completely ok before installing SUI. I've installed SUI 2 days ago and since then my camera follow stopped working. I use the "Only horizontal when moving" style and now, even this is working. Now I have to set the camera manually before starting walking to be able to see properly. Thanks.
  7. Hi guys. I found another bug. I was AFK and, before doing anything else, I teleported using Mage spell. After arriving at new location, I wasn't AFK anymore, but the spin cam didn't stop. I had to enter at Spartan painel control, activate the spin cam manually and stopped it to fix this issue. Thanks. View full bug
  8. Spin Cam after teleporting

    Hi guys. I found another bug. I was AFK and, before doing anything else, I teleported using Mage spell. After arriving at new location, I wasn't AFK anymore, but the spin cam didn't stop. I had to enter at Spartan painel control, activate the spin cam manually and stopped it to fix this issue. Thanks.
  9. Hi Guys. I'm not sure if there is already an option, but I couldn't find. Would be possible to have an option to keep the minimap clock always showing, or some specific option? Now it's following the buttons config (always show, on mouse hover, never show). Thanks.
  10. Hi Guys. I'm not sure if there is already an option, but I couldn't find. Would be possible to have an option to keep the minimap clock always showing, or some specific option? Now it's following the buttons config (always show, on mouse hover, never show). Thanks. View full bug
  11. Hi Guys. I'm new at Spartan. I'm loving it, but there is something that is bad. When I cast Ice Barrier, the shield "size" is not showing at health bar. I couldn't find any opened or closed topic with this bug. If you need any other information, let me know. Version: 4.3.1-Release-4-gc406216 Thanks!! Edit: Typo View full bug
  12. Hi Guys. I'm new at Spartan. I'm loving it, but there is something that is bad. When I cast Ice Barrier, the shield "size" is not showing at health bar. I couldn't find any opened or closed topic with this bug. If you need any other information, let me know. Version: 4.3.1-Release-4-gc406216 Thanks!! Edit: Typo