• Announcements

    • libidos

      Legion Launch: Urgent issues   08/29/2016

      If you are here to post an urgent issue or have an issue that is impeding your play in legion please connect to the SpartanUI Chat server in your curse client. via the link below or you can search for SpartanUI. https://curse.com/invite/MWJBYnOhiUOoe2e47BTuVQ  

Calca

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Calca

  • Rank
    Newbie
  1. Mythic keystones also cause the problem if they are in your inventory. I throw mine in the bank until I use it.
  2. A caged pet or a keystone causes this issue. Putting your keystone in the bank till you use it will fix it.
  3. Auto sell not working again

    I even emptied my inventory to see if it was a specific item causing it. Here is the UI error: Message: Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Time: 03/29/17 04:55:32 Count: 6 Stack: [C]: in function `find' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: in function `IsSellable' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:143: in function `SellTrashInBag' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:285: in function `SellTrash' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:313: in function <Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:310> Locals: (*temporary) = nil (*temporary) = "Treasure Map" (*temporary) = "string expected, got nil" This is with the newest 7.2 patch
  4. I even emptied my inventory to see if it was a specific item causing it. Here is the UI error: Message: Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Time: 03/29/17 04:55:32 Count: 6 Stack: [C]: in function `find' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: in function `IsSellable' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:143: in function `SellTrashInBag' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:285: in function `SellTrash' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:313: in function <Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:310> Locals: (*temporary) = nil (*temporary) = "Treasure Map" (*temporary) = "string expected, got nil" This is with the newest 7.2 patch View full bug
  5. I had a caged pet in my inventory, it wasn't a new pet at all but it was something I had been carrying around forever. Putting it in my bank fixed this issue. I guess caged pets screw up the mod somehow with auto sell. Thanks for figuring it out.
  6. Here is the screenshot. I have green enabled and the debug. It looks like it's trying to sell a low level green I have, but is unable to. Low purples and trash are not even registering in the debug. This is no problem on my alts so I have no idea why it's just happening with 1 character. I have also tried using a fresh cache and wtf file along with having SUI the only add-on loaded and the exact same thing happens so I'm not sure if there's something in my inventory freaking the mod out or what.
  7. As an update, auto-sell works on my alts with the exact same profile but not my main. I even copied my alts profile settings to my main and it still won't autosell. This is the LUA bug Message: Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Time: 11/13/16 00:34:59 Count: 7 Stack: [C]: in function `find' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:227: in function `IsSellable' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:143: in function `SellTrashInBag' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:285: in function `SellTrash' Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:313: in function <Interface\AddOns\SpartanUI\components\AutoSell.lua:310> Locals: (*temporary) = nil (*temporary) = "Treasure Map" (*temporary) = "string expected, got nil"
  8. Auto sell not working

    I downloaded the newest version and now auto-sell doesn't work at all. I do have the module enabled and the grey and purple enabled but now it isn't doing anything.
  9. I downloaded the newest version and now auto-sell doesn't work at all. I do have the module enabled and the grey and purple enabled but now it isn't doing anything. View full bug
  10. It was pointed out a long time ago that Obliterum and Obliterum Ash are auto sold when the "auto sell" purple is checked.