• Announcements

    • libidos

      Legion Launch: Urgent issues   08/29/2016

      If you are here to post an urgent issue or have an issue that is impeding your play in legion please connect to the SpartanUI Chat server in your curse client. via the link below or you can search for SpartanUI. https://curse.com/invite/MWJBYnOhiUOoe2e47BTuVQ  

annonuser64

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About annonuser64

  • Rank
    Member
  1. 4.4.3 player frame resource display out of position or overlapped by player buffs. Now I am going to guess that the player resource count is supposed to be attached to the player name plate on the frame but is half on and half off to the point the player frame buff icons cover a potion of the resource count cutting off the top half of anything displayed there in this case its the poor number 3 and a tiny portion of the 3 purple dots. (as mentioned in another bug report the reported bug of the left hand side xp status bar glitch does not occur in classic mode) View full bug
  2. 4.4.3 player frame resource display out of position or overlapped by player buffs. Now I am going to guess that the player resource count is supposed to be attached to the player name plate on the frame but is half on and half off to the point the player frame buff icons cover a potion of the resource count cutting off the top half of anything displayed there in this case its the poor number 3 and a tiny portion of the 3 purple dots. (as mentioned in another bug report the reported bug of the left hand side xp status bar glitch does not occur in classic mode)
  3. Due to the bug posted about the left xp bar extending out the left side of the bar I decided to turn both xp bars off until they could be fixed and while I was able to turn the left one the normal default xp bar off I could not turn the right one or rep bar default off when I tried to set it to disabled the drop down just refused to change to disabled and would stay on the setting it was on last in short I could not turn it off. I did get it to change from rep to xp and and the other options but disabled was unselectable for that bar. I performed several /console reloadui commands both before and after trying to change the setting even tried it on another computer it just does not work. View full bug
  4. Due to the bug posted about the left xp bar extending out the left side of the bar I decided to turn both xp bars off until they could be fixed and while I was able to turn the left one the normal default xp bar off I could not turn the right one or rep bar default off when I tried to set it to disabled the drop down just refused to change to disabled and would stay on the setting it was on last in short I could not turn it off. I did get it to change from rep to xp and and the other options but disabled was unselectable for that bar. I performed several /console reloadui commands both before and after trying to change the setting even tried it on another computer it just does not work.
  5. 4.4.3 pet frame buffs in classic mode can't be turned off In classic mode the pet frame buffs are still there despite being disabled and after a /console reloadui in fact the rest of the controls still function regardless if you have them set to disabled I was still able to change there spacing and the like but could not turn them off. The pet frame controls are disabled in all other modes and so the pet frame buffs are working when you don't want to to be and don't work at all when you want them enabled. I even went as far as to disable the entire buff module under enabled modules>components. I must apologize for this but WTF....
  6. 4.4.3 pet frame buffs in classic mode can't be turned off In classic mode the pet frame buffs are still there despite being disabled and after a /console reloadui in fact the rest of the controls still function regardless if you have them set to disabled I was still able to change there spacing and the like but could not turn them off. The pet frame controls are disabled in all other modes and so the pet frame buffs are working when you don't want to to be and don't work at all when you want them enabled. I even went as far as to disable the entire buff module under enabled modules>components. I must apologize for this but WTF.... View full bug
  7. Seems that with fel art selected the xp bar on the lower left hand side extends out of the bar if you have enough rested XP that extends into the next level. Does not seem to happen in classic mode and im not sure about the others. Screen shots lost after the drive they were on died but its noted with a large light blue square that extends out to the left side of the bar. I will attach a screen shot when I get enough rested xp again to do so.
  8. Seems that with fel art selected the xp bar on the lower left hand side extends out of the bar if you have enough rested XP that extends into the next level. Does not seem to happen in classic mode and im not sure about the others. Screen shots lost after the drive they were on died but its noted with a large light blue square that extends out to the left side of the bar. I will attach a screen shot when I get enough rested xp again to do so. View full bug
  9. If turning off all three settings found to display the blizzard vehicle ui the one in spartan ui and the two found in bartender4 gives you the image above and its stable so far that would mean there is something seriously rotten in Denmark yup yup in regards to the use blizzard vehicle ui option. I am going to leave them off for now and see if I come accross other quests and see if its still stable even if I dont get the blizzard ui and keep the spartan and bartender native ui.
  10. Delete this comment
  11. Now as you can see in the above screenshots I turned off all 3 options to display the blizzard vehicle ui and reloaded the ui. and bingo I don't get the blizzard ui but I do get a working stable ui that looks like this and holy shite vehicle controls too boot. And its still working even after /console reloadui several times even exiting the entire game restarting the computer and all and the problem is gone but obviously no blizzard vehicle ui...
  12. ok I found something interesting the option to use the blizzard vehicle ui is in 3 different places 1 unside /sui >bartender the other two inside bartender4 itself but in two places. Now why would you need perhaps the same control in 3 places pardon me but WTF??????
  13. I tested another quest flight in the firelands the vehicle bar did show once this time but I still had to use the /console reloadui to reset the mini-map position and size then I got back on as I did not complete the quest and the same issue as the bears up there no blizzard ui no bars at all. in short this use blizzard vehicle ui option is just too buggy and unreliable I am going to leave the option turned off and see what happens there. I will do a few tries and report back. I was able to get a screenshot of the bug and attached it to the original post.
  14. SpartanUI & Bartender4 bug the screen shot is from another quest that can have the bug called (flight in firelands) SpartanUI Version: 4.4.3 Bartender4 version: 4.7.7 Zone: Mount Hyjal Quest: The Bears Up There (actually got stuck in the tree and could not move) Bug: Bartender4's Use Blizzard vehicle UI option does not work or is broken and not loading as despite the option being checked the vehicle ui bar does not show or is not being displayed its now just empty space others have reported the issue as well not just with this quest but in other quests or areas. I also tried to report the bug to the developer of bartender but I don't have an existing wowace account and to top it off the sites modules are disabled preventing you from creating a new account. This bug seems to be deeply rooted in history after reading many posts it would seem the same bug with the vehicleUI not showing goes back past even 2011 at different points in time Temporary workaround: use the command /console reloadui then after finishing the quest or getting out of the vehicle use /console reloadui again to reset the position of your bars and minimap.
  15. SpartanUI & Bartender4 bug SpartanUI Version: 4.4.3 Bartender4 version: 4.7.7 Zone: Mount Hyjal Quest: The Bears Up There (actually got stuck in the tree and could not move) Bug: Bartender4's Use Blizzard vehicle UI option does not work or is broken and not loading as despite the option being checked the vehicle ui bar does not show or is not being displayed its now just empty space others have reported the issue as well not just with this quest but in other quests or areas. I also tried to report the bug to the developer of bartender but I don't have an existing wowace account and to top it off the sites modules are disabled preventing you from creating a new account. This bug seems to be deeply rooted in history after reading many posts it would seem the same bug with the vehicleUI not showing goes back past even 2011 at different points in time Temporary workaround: use the command /console reloadui then after finishing the quest or getting out of the vehicle use /console reloadui again to reset the position of your bars and minimap. View full bug