• Announcements

    • libidos

      Legion Launch: Urgent issues   08/29/2016

      If you are here to post an urgent issue or have an issue that is impeding your play in legion please connect to the SpartanUI Chat server in your curse client. via the link below or you can search for SpartanUI. https://curse.com/invite/MWJBYnOhiUOoe2e47BTuVQ  

Alex Wang

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Alex Wang

  • Rank
    Member
  1. Do you have any plan with buffs above player/target frame? For examples: Buff icon size scale. Display buff only or debuff only or both. Display buff/debuff cast by me only. Max number of buff to display. Toggle cool down number on buff. This is important cause when buff icon is small with a big number on it. Very hard to see the icon image and what is that buff. Especially when there are so many icons. Thank you.Â
  2. Do you have any plan with buffs above player/target frame? For examples: Buff icon size scale. Display buff only or debuff only or both. Display buff/debuff cast by me only. Max number of buff to display. Toggle cool down number on buff. This is important cause when buff icon is small with a big number on it. Very hard to see the icon image and what is that buff. Especially when there are so many icons. Thank you. View full bug
  3. This is a issue for a long time. Every time when I try to change the size/style of font will get this issue. Steps: Type /sui. Go to General > Font style & size. Change font style and/or font size. Click the Apply button. r244 change font error.txt View full bug
  4. Change font issue

    This is a issue for a long time. Every time when I try to change the size/style of font will get this issue. Steps: Type /sui. Go to General > Font style & size. Change font style and/or font size. Click the Apply button. r244 change font error.txt
  5. Is the new buffs component still under construction? I can move the anchors but the buffs won't move.
  6. When I try to switch to Minimal/Transparent theme via clicking the theme name/icon in General > Style setting. Nothing happens but a lua error.  r244 switch theme error.txt
  7. When I try to switch to Minimal/Transparent theme via clicking the theme name/icon in General > Style setting. Nothing happens but a lua error.  r244 switch theme error.txt View full bug
  8. I found what going on here. Need to check "override theme" in every rule to make it work. It's a very good idea to show the anchor of theme.
  9. Just test with r225. When no rule match, it shows error message in chat and the lacation of tooltip goes to rule 1. And then I change rule 1  to "all the time" and move the anchor for rule 1. The lacation of tooltip is still the same, doesn't move with the anchor. But display on mouse works.And then I change rule 2 to "all the time" and "only in combat".  Move the anchor for rule 2. The lacation of tooltip is still the same, doesn't move with the anchor when I'm in combat. Display on mouse doesn't work neither.It seems that once failback to rule 1, the anchors don't work anymore.
  10. I would like to have border of my tooltip, too.
  11. Tooltip issue: Style Setup

    Got this error when a character applies SpartanUI at the very first time.  SUI_Tooltips_error_Style_Setup.txt
  12. Got this error when a character applies SpartanUI at the very first time.  SUI_Tooltips_error_Style_Setup.txt View full bug
  13. Errors after I check the "only if in combat" checkbox of tooltip options. The "GameTooltip_SetDefaultAnchor" error happens continuously. This error stops after unchecking  "only if in combat". Please see txt file for details. Thanks!! SUI_Tooltips_errors_ObjTrackerUpdate.txt SUI_Tooltips_errors_GameTooltip_SetDefaultAnchor.txt
  14. Errors after I check the "only if in combat" checkbox of tooltip options. The "GameTooltip_SetDefaultAnchor" error happens continuously. This error stops after unchecking  "only if in combat". Please see txt file for details. Thanks!! SUI_Tooltips_errors_ObjTrackerUpdate.txt SUI_Tooltips_errors_GameTooltip_SetDefaultAnchor.txt View full bug
  15. Works great now. Thanks!!